Pompe Funebre - Servicii Funerare - Transport Funerar International

Informatii utile

Ce fac ţn cazul ţn care constat decesul?

Decesul în ţară:

Suna┼úi la 0757 102 103 ┼či GRATUIT v─â trimitem medic constatator a decesului. ├Än baza certificatului de constatare a decesului se poate ├«ntocmi dosarul pentru ob┼úinerea certificatului de deces de la Prim─ârie.

Cazuri speciale:

x) Decesul în străinătate:
Decesul în străinătate trebuie să fie înregistrat de către autorităţile locale care vor emite un certificat de deces. În cazul în care decesul se înregistrează la ambasada sau consulatul României, atunci, în baza certificatului de deces emis de către autorităţile locale străine, ambasada/consulatul României poate elibera un certificat de deces românesc.
Transportul persoanelor decedate în România se face în baza unui pasaport mortuar - act emis de către ambasada/consulatul României din ţara în care s-a produs decesul.

x) În cazul în care decesul survine din cauza sinuciderii, accidentului, altor cauze violente, sau în cazul cadavrului găsit, este necesară o dovadă eliberată de poliţie sau parchet.

x) În cazul în care are loc decesul persoanelor supuse obligaţiilor milatare cu vârsta de până în 60 de ani sunt necesare livretul militar sau adeverinţa de recrutare a decedatului.

x) ├Än cazul ├«nregistr─ârii tardive a decesului este nevoie ┼či de o adeverin┼ú─â de la parchet.


Daca doresc incinerare...?

Pentru intreaga zona de vest si nu numai putem oferi servicii de incinerare la cele mai convenabile preturi. Astfel indiferent daca decesul are loc in Timisoara, Arad, Baia Mare, Satu-Mare, Alba, etc. noi efectuam servicii funerare de incinerare la cele mai mici preturi.
De asemenea societatea noastra ofera si posibilitatea depunerii defunctului in camera frigorifica pana la data la care este planificata incinerarea (este vorba în principiu de 1-3 zile).


Despre Ajutorul de Imormantare

Societatea noastr─â v─â ajut─â ├«n ├«ntocmirea ┼či depunerea dosarului ├«n vederea ob┼úinerii ajutorului de ├«nmorm├óntare.

De ajutorul de inmormantare beneficieaza persoana care suporta toate cheltuielile de inmormântare cu condiţia ca persoana decedata să fi fost asigurată la Casa de Asigurări Sociale (să fi fost salariat, pensionar, pensionar de boală, pensionar de colectiv).

Ajutorul de inmormantare este in prezent in valoare de 1836 lei si se obtine pe baza urmatoarelor documente:

1. Cerere tip (se gaseste la magazinul firmei noastre).
2. Copie xerox Carte de identitate/Buletin de identitate a persoanei care solicita ajutorul de inmormantare.
3. Certificat de deces - in original si xerox.
4. Copie cupon pensie (dac─â persoana decedata a fost pensionar)
5. Copie xerox certificat de na┼čtere
6. Copie xerox certificat c─âs─âtorie┬á - dac─â solicitantul ┼či-a schimbat numele la c─âs─âtorie.
7. Testament sau Act de succesiune prin care persoana decedata specifica faptul ca lasa solicitantul si bunurile sale mobile sau declaratie de la notar in care se specifica faptul ca solicitantul a suportat toate cheltuielile de inmormantare, dacă solicitantul nu era soţul/soţia sau fiul/fiica persoanei decedate.
8. Cazuri rare:┬á ├Än situa┼úia ├«n care solicitantul este fiul/fiica persoanei decedate iar persoana decedat─â, ┼či-a schimbat numele dup─â na┼čterea fiului/fiicei, solicitantul trebuie s─â aduc─â acte din care s─â rezulte c─â persoana decedat─â ┼či persoana care l-a n─âscut este una ┼či aceea┼či.┬á (spre exemplu: Are loc decesul mamei. Fiul solicit─â ajutorul de ├«nmorm├óntare. C├ónd l-a n─âscut pe fiul ei, pe mam─â o chema Popescu Floare. La un moment dat, so┼úul doamnei Popescu Floare a decedat, iar aceasta, s-a rec─âs─âtorit devenind Georgescu Floare. Moare Georgescu Floare - nume care apare ├«n certificatul de deces.┬á Solicitantul va aduce ├«n plus: certificatul de c─âs─âtorie al mamei, certificatul de deces al tat─âlui ┼či certificatul celei de a doua c─âs─âtorii a mamei).

De unde se obine ajutorul de inmormântare?

1. De la Casa de Pensii - dac─â persoana decedat─â a fost pensionar─â.
2. De la Societatea angajatoare - dac─â persoana decedat─â era activ.


Adresa de contact

Str. Primariei, Nr. 8
410209 Oradea, Bihor
Orange: +40.757 102 103
Vodafone: +40.729 672 396
Email: contact@omegafunerarii.ro
IBAN: RO86BTRL00501202R17720XX
CIF: RO25042109
J: 05/130/09

Consultanta Gratuita

la tel: 0757 102 103 - non-stop la domiciliu

La dorinta dumneavoastra un consultant se va deplasa la dumneavoastra. Va vor fi prezentate serviciile si produsele pe care le oferim astfel incat dumneavoastra sa puteti face o comanda economisind timpul necesar efectuarii unei vizite in magazinul nostru de pompe funebre.

Consultanta

Email: contact@pompefunebreoradea.ro